Kaedah Mensyarahkan Lafaz Gharīb: Kajian Terhadap Nama Flora Dalam Ṣāḥīḥ Al Bukhārī - Rusni Mohamad; Thuraya Ahmad (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Journal of Hadith Studies, Volume 10 Issue 2 Page (24–38)