Pendekatan Sosial dalam Menangani Tekanan Emosi menurut Sahih al-Bukhari - Nur Iman Atiqah Basree; Zulhilmi Mohamed Nor; Siti Fatimah Mohd Tawil; Fathima Begum Syed Mohideen (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Journal of Quran Sunnah Education & Special Needs, Volume 9 Issue 2 Page (76–92)