Cabaran Pembelajaran Jawi dan Implikasinya Terhadap Keciciran Murid di Sekolah Rendah Agama Negeri Selangor - Zetty Nurzuliana Rashed; Sapie Sabilan; Kamarulnizan Sani; Haslina Hamzah; Munera Hashim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Journal of Quran Sunnah Education & Special Needs, Volume 9 Issue 2 Page (53–64)