Tahap Pengetahuan OKU Pendengaran Muslim tentang Allah SWT berdasarkan Surah al-Ikhlas: Kajian Rintis di Persatuan Orang Pekak Negeri Sembilan - Siti Ramna Khamaruddin; Nurul Asiah Fasehah Muhamad; Norakyairee Mohd. Raus; Siti Mardhiyah Kamal Azhar (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Journal of Quran Sunnah Education & Special Needs, Volume 9 Issue 2 Page (1–17)