Sumbangan Institusi Persendirian dalam Pembangunan Komuniti Orang Kurang Upaya (OKU) di Malaysia: Kajian Kes Pondoku - Syed Najihuddin Syed Hassan; Abdulloh Salaeh; Nidzamuddin Zakaria; Nurul Izzatul Huda Mohamad Zainuzi; Nuraini Husaini (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Seminar Serantau Kearifan Nusantara Ke-VI : “Memperkasakan Kearifan Melayu Berteraskan Al-Quran Dan Al-Sunnah Dalam Pemantapan Masyarakat Madani Nusantara”\ Disunting oleh: Dr Abdulloh Salaeh, Prof. Madya Dr Syed Najihuddin Syed Hassan, Dr Nidzamuddin Zakaria, Prof Dato’ Dr Adnan Mohamed Yusoff, Dr Norhasnira Ibrahim, Nurul Izzatul Huda Mohamad Zainuzi Organized by : Faculty of Quranic and Sunnah Studies 16-17 September 2025