Endemic and Infectious Disease in the Prophetic Era: A Historical Analysis - Norhasnira Ibrahim; Fathima Begum Syed Mohideen; Nurul Mukminah Zainan Nazri; Shumsudin Yabi; Kauthar Abd Kadir (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Seminar Serantau Kearifan Nusantara Ke-VI : “Memperkasakan Kearifan Melayu Berteraskan Al-Quran Dan Al-Sunnah Dalam Pemantapan Masyarakat Madani Nusantara”\ Disunting oleh: Dr Abdulloh Salaeh, Prof. Madya Dr Syed Najihuddin Syed Hassan, Dr Nidzamuddin Zakaria, Prof Dato’ Dr Adnan Mohamed Yusoff, Dr Norhasnira Ibrahim, Nurul Izzatul Huda Mohamad Zainuzi Organized by : Faculty of Quranic and Sunnah Studies 16-17 September 2025