Hibah Aset Bercagar: Analisis Kesahihan dari Perspektif Syariah - Ahmad Zakirullah Mohamed Shaarani; Fidlizan Muhamad; Mohd Yahya Mohd Hussin; Azman Mohd Noor (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
The Journal of Muamalat and Islamic Finance Research, Volume 22 Issue 2 Page (95–113)