Malaysia Madani Dan Toleransi Agama Dalam Era Pasca Normal: Analisis Konseptual Dan Strategi Pentadbiran - Ibrahim Majdi Mohamad Kamil (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Sains Insani, Volume 10 Issue 2 Page (60–68)