Analisis Ayat-Ayat Kebersihan Dalam Al-Quran: Satu Kajian Peranannya Dalam Aspek Keselamatan Makanan - Siti Sarah Izham; Anis Hamizah Hamid; Hajar Opir; Amiratul Munirah Yahaya; Muhammad Arif Syukri Suhaini (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Sains Insani, Volume 10 Issue 2 Page (48–59)