Kerangka Konseptual Pengintegrasian Kecerdasan Buatan Generatif (GenAI) dalam Pentaksiran Bahasa Melayu di Sekolah Rendah - Siti Haryanti Binti Osaman; Mohd Effendi Ewan Mohd Matore (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Sains Insani, Volume 10 Issue 2 Page (108–115)