Istilah syāz dalam penggunaan hadith dan fiqh: Analisis sejarah dan perbandingan antara disiplin - Dzulfaidhi Hakimie Dzulraidi; Umar Muhammad Noor; Amir Asyraf Rushihi (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Ulum Islamiyyah, Volume 37 Issue 03 Page (83–89)