Kaji Selidik Rekabentuk dan Pembangunan Prototaip E-Kinayah Dalam Memahami Teks Terjemahan Al-Quran Kepada Bahasa Melayu - Nasimah Abdullah; Saifulah Samsudin; Lubna Abd Rahman; Ahmad Nazeer Zainal Arifin; Muhamad Adham Hambali (Penerbit Universiti Islam Selangor, 2025)
Indexed