Analisis Keperluan Pembangunan Model Pelancongan Digital Menggunakan Realiti Luasan (Augmented Reality) Berbahasa Arab Untuk Pelancong Muslim Di Negeri Selangor - Mohammad Imran Ahmad; Roslinda Ramli; Mohammad Najib Jaffar; Juzlinda Mohd Ghazali; Mohd Norzi Nasir; Muhammad Nor Izdihar Abdul Halim (Global Academic Excellence (M) Sdn Bhd, 2025)
Indexed Publication (Tier 3)