Fiqh Al-Sirah dan fungsinya dalam penerapan pengajaran dan iktibar daripada Sirah Nabawiyah pada zaman moden - Mohd Arubi Ismail; Ahmad Bazli Ahmad Hilmi; Musa Mohamad; Mohd Zamrus Mohd Ali; Rossidi Usop (Academic Inspired Network, 2025)
Indexed