Zon Tanpa Peranti, Hati Lebih Tenang: Fenomena Fear of Missing Out (FOMO), Kesedaran Diri Digital dan Kesejahteraan Emosi Remaja Pintar Berbakat Muslim - Amnah Zanariah Binti Abd Razak; Damia Syaziah Binti Mohd Rozaini; Najihin Binti Abdullah Kamil (Kolej PERMATA Insan, 2025)
Insan Junior Researcher International Conference & Innovation (iJURECON) 2025 : “STREAM for a Better Future/ editor : Ahmad Fuad Mohamad Amin, Nurul Shazwani Binti Mohamed, Rossidi Bin Usop, Abdel Rahman Ibrahim Suleiman Islieh Organised by Kolej PERMATA Insan 10-11 October 2025