Pengurusan Fatwa Dalam Krisis Di Malaysia: Strategi Dan Cabaran Semasa Pandemik Covid-19 - Muhammad Zaki Ramle; Mohd Anuar Ramli; Nor Fahimah Mohd Razif; Mohd Harifadilah Rosidi (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Journal of Fatwa Management and Research, Volume 30 Issue 3 Page (172-195)