Penyebaran Dakwah Di China Oleh Saad Bin Abi Waqqas. Strategi Melalui Perkahwinan Silang Budaya. Perbandingannya Di Malaysia - Muhammad Aqil Bin Mohd Azman; Muhammad Faqif Bin Abd. Salam; Mohd Zamrus Bin Mohd Ali; Musa Bin Mohamad (Kolej PERMATA Insan, 2025)
Insan Junior Researcher International Conference & Innovation (iJURECON) 2025 : “STREAM for a Better Future/ editor : Ahmad Fuad Mohamad Amin, Nurul Shazwani Binti Mohamed, Rossidi Bin Usop, Abdel Rahman Ibrahim Suleiman Islieh Organised by Kolej PERMATA Insan 10-11 October 2025