Game-based Learning in Chemistry: The Role of Memory Card Games - Aleesya Humaira Mohd Helmi Firdaus; Dhia Maisarah Mohammad Zubir; Nor Athirah Izzah Zulkefli; Syukrina Imtiyaz Abdul Samat (Kolej PERMATA Insan, 2025)
Insan Junior Researcher International Conference & Innovation (iJURECON) 2025 : “STREAM for a Better Future/ editor : Ahmad Fuad Mohamad Amin, Nurul Shazwani Binti Mohamed, Rossidi Bin Usop, Abdel Rahman Ibrahim Suleiman Islieh Organised by Kolej PERMATA Insan 10-11 October 2025