Pengetahuan, Kemahiran dan Keperibadian Guru dalam Evolusi Pengajaran Al-Quran Kepada Orang Kurang Upaya Pendengaran di Malaysia - Muhammad Zaid Bin Abdul Samat (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Matric: 4211144 (FPQS)-Restricted until Aug 2028