Understanding and Awareness of Internet Protocol Among Students at Kolej PERMATA Insan - Nor Raihan Zulkefly; Nur Husna Khairina binti Mohamad Ikhra; Syarifah Izz Zahra binti Syed Zulkifly (Kolej PERMATA Insan, 2025)
Insan Junior Researcher International Conference & Innovation (iJURECON) 2025 : “STREAM for a Better Future/ editor : Ahmad Fuad Mohamad Amin, Nurul Shazwani Binti Mohamed, Rossidi Bin Usop, Abdel Rahman Ibrahim Suleiman Islieh Organised by Kolej PERMATA Insan 10-11 October 2025