Penerapan Modul Penghayatan Hadis 40 Imam Nawawi Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) Untuk Membendung Gelombang Ekstremisme Dalam Kalangan Warga SMKA - Ain Shahirah Zailan; Ahmad Aflah Mukmin Ahmad Rusli; Izhar Saqeef Borhan; Nuwair Luqman Nor Asri; Muhammad Ameer Sofwan Azizulmalik; Nur Afrina Liyana Affandi; Wan Nurina Izzah Wan Imran (Kolej PERMATA Insan, 2025)
5th Insan Junior Researchers International Conference 2024 (iJURECON 2024) : "STREAM for a better future”/ editors : Ahmad Fuad Mohamad Amin, Ahmad Bazli Ahmad Hilmi, Nurhidaya Mohamad Jan, Norazlina Subani 25-26 October 2024 Organized by : Kolej Permata Insan