Meneroka Kesedaran Tentang Isu Mencederakan Diri Sendiri (Self-Harm) dalam Kalangan Pelajar Muslim Pintar Dan Berbakat - Nurul Sofea Mohd Fairuz; Ulyaa Alwuthqo Zikro; Nawal Khairina Ezuddin; Amnah Zanariah Abd Razak; Rosita Zainal (Kolej PERMATA Insan, 2025)
5th Insan Junior Researchers International Conference 2024 (iJURECON 2024) : "STREAM for a better future”/ editors : Ahmad Fuad Mohamad Amin, Ahmad Bazli Ahmad Hilmi, Nurhidaya Mohamad Jan, Norazlina Subani 25-26 October 2024 Organized by : Kolej Permata Insan