Pembinaan Alat Bantu Mengajar Topik Makhraj Menggunakan Teknologi Rakaman Pengimejan Resonans Magnetik (MRI) - Nur Afni Najihah Mohammad; Alya Humairaa Mohd Zairul Azhar; Mohd Zamrus Mohd Ali (Kolej PERMATA Insan, 2025)
5th Insan Junior Researchers International Conference 2024 (iJURECON 2024) : "STREAM for a better future”/ editors : Ahmad Fuad Mohamad Amin, Ahmad Bazli Ahmad Hilmi, Nurhidaya Mohamad Jan, Norazlina Subani 25-26 October 2024 Organized by : Kolej Permata Insan