Meneroka Kesedaran Tentang Kepentingan Kecerdasan Buatan (AI) dalam Kalangan Pelajar Pintar dan Berbakat Muslim - Aisar Wafiq Roslan; Muhammad Akif Rizqi Mohd Azri; Atiq Shihab Ahmad Kamalu Arridzuan; Ammar Izzuddin Sulaym Amir Izzuddin; Amnah Zanariah Abd Razak (Kolej PERMATA Insan, 2025)
Insan Junior Researchers International Conference 2024 (iJURECON 2024) 5th Insan Junior Researchers International Conference 2024 (iJURECON 2024) : "STREAM for a better future”/ editors : Ahmad Fuad Mohamad Amin, Ahmad Bazli Ahmad Hilmi, Nurhidaya Mohamad Jan, Norazlina Subani 25-26 October 2024 Organized by : Kolej Permata Insan