Reka Bentuk Modul Psikopendidikan Gifted Bagi Pelajar Pintar dan Berbakat: Aplikasi Model Addie dalam Kerangka Reka Bentuk Penyelidikan Pembangunan (DDR) - Amnah Zanariah Abd Razak; Rosita Zainal; Aisar Wafiq Roslan; Ammar Izzudin; Sulaym Atiq Shihab Ridzuan; Nurul Sofea Fairuz (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2025 (SAIS 2025) / “Merentas Generasi: Naqli dan Aqli Pemangkin Transformasi Ummah”. Editor: Latifah Abdul Latiff, Junaidah Abu Seman, Rezki Perdani Sawai, Setiyawan Gunardi,Azman Ab Rahman 9 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU), Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM