Analisis Sorotan Literatur Penentuan Nilai (LOD) Had Pengesanan DNA Babi dalam Kes Pencemaran Silang Produk Makanan dan Minuman Menurut Syarak dan Sains - Azman Ab. Rahman; Yasmin Hanani Mohd Safian; Nurdalila 'Awani Abd Aziz Mohd; Mohd Nazmi Abd Manap; Mohd Mahyeddin Mohd Salleh; Mohd Zuhaifah Mohamed Jil; Muhammad Azhad Al-Bohari (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2025 (SAIS 2025) / “Merentas Generasi: Naqli dan Aqli Pemangkin Transformasi Ummah”. Editor: Latifah Abdul Latiff, Junaidah Abu Seman, Rezki Perdani Sawai, Setiyawan Gunardi,Azman Ab Rahman 9 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU), Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM