Kajian Hubungan Faktor-Faktor Tingkah Laku dengan Kecenderungan Terhadap Keberhutangan dalam Kalangan Orang Muda Melayu Bekerja di Malaysia - Mahdhir Abdullah (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2025 (SAIS 2025) / “Merentas Generasi: Naqli dan Aqli Pemangkin Transformasi Ummah”. Editor: Latifah Abdul Latiff, Junaidah Abu Seman, Rezki Perdani Sawai, Setiyawan Gunardi,Azman Ab Rahman 9 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU), Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM