Disiplin Al-Quran dan Pembangunan Tamadun Madani: Tinjauan Terhadap Konteks Kitab Tabaqat Al-Umam - Mohd Zamrus Mohd Ali; Ahmad Bazli Ahmad Hilmi; Mohd Arubi Ismail; Musa Mohamad (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2025 (SAIS 2025) / “Merentas Generasi: Naqli dan Aqli Pemangkin Transformasi Ummah”. Editor: Latifah Abdul Latiff, Junaidah Abu Seman, Rezki Perdani Sawai, Setiyawan Gunardi,Azman Ab Rahman 9 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU), Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM