Bridging Worlds: The Role of ESL Lecturers in Upholding Naqli and Aqli Knowledge for Ummah Transformation - Zarina Ashikin Zakaria; Norhaili Massari; Normazla Ahmad Mahir (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2025 (SAIS 2025) / “Transcending Generations: Naqli and Aqli asPillars of Ummah Transformation”. Editor: Siti Rubaini Mat , Umi Hamidaton Mohd Soffian Lee, Nur Ilyana Ismarau Tajuddin, Noorfajri Ismail, Azman Ab Rahman 9 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU), Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM