Water Quality Index (WQI) Prediction Using SVR-ANN Hybrid Model - Mohd Akmal Ab Karim; Wan Zakiah Wan Ismail; Ahmad Arif Amali Azmi; Nur Amirah binti Shuhaimi; Nur Iman Insyirah binti Abdul Rahman; Nor Azlina Ab Aziz (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2025 (SAIS 2025) / “Transcending Generations: Naqli and Aqli asPillars of Ummah Transformation”. Editor: Siti Rubaini Mat , Umi Hamidaton Mohd Soffian Lee, Nur Ilyana Ismarau Tajuddin, Noorfajri Ismail, Azman Ab Rahman 9 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU), Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM