Insulated Piercing Connector (IPC) Torque Prediction Using Random Forest (RF) Model and Anomaly Detection Using Isolation Forest for Low Voltage Overhead Distribution Networks - Farrah Masyitah Mohd Shuib; Asnawi Johari; Wan Zakiah Wan Ismail; Sawal Hamid; Azrul Azlan Hamzah; Marinah Othman; Irneza Ismail; Fauzun A Suhaimi; Azhar Khalid; Ahmad Nizar Azhar; Muhammad 'Azmun Amin Aziz (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2025 (SAIS 2025) / “Transcending Generations: Naqli and Aqli asPillars of Ummah Transformation”. Editor: Siti Rubaini Mat , Umi Hamidaton Mohd Soffian Lee, Nur Ilyana Ismarau Tajuddin, Noorfajri Ismail, Azman Ab Rahman 9 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU), Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM