دور الذكاء الاصطناعيّ في تطوير التحكيم التجاريّ الدوليّ في ضوء التشريعات الإمارات يّة - Yousef Hussain Al-Balush; Mualimin Mochammad Sahid; Nurul Ain Hazram (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2025 (SAIS 2025) Editor: Yuslina Mohammed,Wan Muhammad Shaker Wan Adnan, Manal Jusoh ,Azman Abul Rahman 9 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Syariah dan Undang-Undang (FSU), Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM