Pemerkasaan Bahagian Sokongan Keluarga Jabatan Kehakiman Syariah Negeri Selangor Mengikut Undang-Undang Syariah Di Malaysia - Siti Madihah Ruzmi; Asma Hakimah Ab Halim; Fatimah Yusro Hashim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Malaysian Journal of Syariah and Law, 13(2), 428–444