Perlindungan Hak Cipta Penulisan Dari Perspektif Islam Dan Undang-Undang Malaysia - Mushaddad Hasbullah; Hashim Ahmad Shiyuti; Abdul Manan Ismail; Ahmad Zaki Salleh; Mohamad Zaharuddin Zakaria (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Malaysian Journal of Syariah and Law, Volume 13 Issue 2 Page (365-380)