Analisa Keberkesanan Modul Pencegahan Penyalahgunaan Bahan Berasaskan Psikospiritual (MPPBBP) Terhadap Belia di Kawasan Berisiko di ILP Jitra - Mohd Azwan Fakhruddin Bin Abd Halim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Matric:3221462 (FKP)