Analisis Keperluan Model Tadabbur Al-quran Melalui Pendekatan Kosa Kata Arab Berbantukan Teknologi Realiti Terimbuh Khusus Untuk Orang Dewasa Pekak Islam - Nabilah Fasihah Ahmad Yusoff; Ummu-Hani Abas; Mohammad Najib Jaffar; Mohammad Lukman Al-Hakim Md. Noor; Ahmad Asyraf Mat Ali; Mohd Fadzil Abdul Hanid; Norakyairee Mohd. Raus (Penerbit USIM, 2025)
Indexed by ERA