Kompetensi Profesional Guru Pendidikan Islam Dalam Pengajaran Tilawah Al-Quran Bagi Murid Berkeperluan Pendidikan Khas (MBPK) Pendengaran - Syar Meeze Mohd Rashid; Nurnisa Raihana Mohd Jamil (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Journal of Quran Sunnah Education & Special Needs, Volume 9 Issue 1 Page (83–95)