Ketokohan Dan Sumbangan Ṣalāḥ ‘Abd Al-Fattāḥ Al-Khālidī Dalam Bidang Pentafsiran Kisah-Kisah Al-Quran: Tumpuan Terhadap Kitab Al-Qaṣaṣ Al-Qur’ānī - Nik Fatma Amirah Nik Muhamad; Muhammad Lukman Mat Sin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Maʿālim Al-Qurʾān Wa Al-Sunnah, Volume 21 Issue 1 Page (183–202)