Analisis Penyenaraian Haiwan Menerusi Kitab Kasyf Al-Litham 'An As-Ilah Al-Anam Karya Syeikh Zainul Abidin Bin Muhammad Al-Fatani Menurut Perspektif Halal Dan Haram - Mohd Mahyeddin Mohd Salleh; Nurdalila A’wani Abdul Aziz; Setiyawan Gunardi; Hajah Mas Nooraini Haji Mohiddin; Chairill Anuar Abdul Ghani (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Journal of Fatwa Management and Research, Volume 30 I ssue 2 Page (139–161)