Mekanisme Penguatkuasaan Kesalahan Matrimoni Perkahwinan Tanpa Kebenaran Bagi Orang Islam Di Negeri Johor - Siti Aishah Borhanuddin; Mahamatayuding Samah; Mohd Norhusairi Mat Hussin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Malaysian Journal of Syariah and Law, Volume 13 Issue 1 Page (18–34)