Pengurusan strategik di agensi pengurusan hal ehwal Islam: kajian kes di Lembaga Zakat Negeri Kedah - Zulkiple Abd Ghani; Suhailiza Md. Hamdani; Mohamad Khairi Mahyudin; Khairunneezam Mohd Noor (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
‘Abqari Journal. Volume 32 Issue 1 Page (37–50)