Pemikiran Dakwah Melalui Pertembungan Konflik Jiwa Watak dalam Novel Terumbu Kasih Karya Muhd Mansur Abdullah - Norazimah Zakaria; Mazarul Hasan Mohamad Hanapi; Mohd Saipuddin Suliman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
‘Abqari Journal. Volume 32 Issue 1 Page (11–24)