Penggunaan Peranti Ipad Dan Aplikasi Procreate Dalam Penghasilan Poster Sains Di Kalangan Murid Orang Asli Tahun 6 Sk Sungai Rual, Jeli Kelantan - Zul Faizuddin Osman; Ahmad Hayani Awang; Ahmad Tarmizi Che Has; Mohd Harizal Senik@Nawi; Sarina Sulong; Azlina Ahmad; Siti Norasikin Mohd Nafi; Surini Yusoff; Farizan Ahmad (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Sains Insani, Volume 10 Issue 1 Page (176–186)