Pluralisme Agama daripada Pemikiran Muhammad Uthman El-Muhammady - Earnie Elmie Hilmi; Kamarudin Salleh; Nur Farhana Ab Rahman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Sains Insani, Volume 10 Issue 1 Page (132–140)