Pewajaran Ratu Serimpak Sebagai Simbol Budaya dan Tradisi Etnik Sama-Bajau - Rosmah Derak; Saidatul Nornis Haji Mahali; Noorafini Kassim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Sains Insani, Volume 10 Issue 1 Page (108–118)