Kahwin Campur: Isu, Konflik, Dan Peranan Mediasi Dalam Masyarakat Majmuk Di Malaysia - Haslina Ibrahim; Zaifuddin Md Rasip (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Sains Insani, Volume 10 Issue 1 Page (12–22)