Kesahan Instrumen Model Bahasa Arab Untuk Pelancongan Digital Menggunakan Teknologi Realiti Terimbuh (ar) Di Selangor - Muhammad Nor Izdihar Bin Abdul Halim; Mohammad Imran Ahmad; Mohd Norzi Nasir; Roslinda Ramli; Mohammad Najib Jaffar; Juzlinda Mohd Ghazali (PPT, UIS, 2025)
Non Indexed Publication (Tier 4)