Sorotan Kajian Terjemahan dan Kecerdasanbuatan (AI): Tinjauan Literatur Naratif - Lubna Abd Rahman; Arnida A. Bakar; Wahida Mansor; Amani Nawi; A. Irwan Santeri Doll Kawaid; Mohd Fadzli Marhusin; Tg Ainul Farha Tg Abdul Rahman (Quantum Academic Publisher, 2025)
Indexed Publication (Tier 3)