Hadis Amalan Terbaik Dalam Sahih Bukhari: Analisa Stilistik Fonosematik - Hishomudin Ahmad; Norfarhana Ahmad Ghafar; Muhammad Anwar Bin Ahmad; Ku Mohd Syarbaini Bin Ku Yaacob (Journal of Hadith Studies, 2025)
Journal Of Hadith Studies, Volume 9 Issue 1 Page (144–155)