Analisis Pelaksanaan Art Dan Prep Dalam Membendung Hiv: Perspektif Syariah - Mohd Harifadilah Rosidi; Abdul Manan Ismail; Ahmad Wifaq Mokhtar (Usim Press, 2025)
Journal of Fatwa Management and Research,Volume 30 Issue (1) Page (174–198)